Vinterkulden er fortsatt over oss, og dermed ødelegger det for bonsai-treet som selvfølgelig ikke tåler kulde. Grunnen? Rett og slett at treet er vant til tropisk klima, og ikke Hurumsk klima, alle steder mellom der-klima, og trøndersk klima, som er alt annet enn tropisk.

Dette betyr dessverre at leveransen er på vent til mildere tider. Det ser ikke ut til at det blir før påske, i alle fall. Forhåpentligvis kommer det noen sammenhengende dager over 0 grader om ikke lenge, slik at jeg kan begynne å forberede plass ved vinduet, og langt unna eventuelle kuldesjokk som måtte ramme oss langt uti mai-måneden.

Jeg har allerede forberedt meg litt da. Det er jo ikke sånn at jeg venter til ankomstdagen. Jeg har blant annet kjøpt inn plantelys for anledningen. Det kommer godt med på mørke dager.

Inntil da blir det dessverre få bilder. For syns skyld kan jeg legge ved bilde av plantelyset.

Bloggposter

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *