Da kom tiden for såing av sakura-frøene, etter 8 dager i kjøleskapet, og cirka 20 timer i romtemperert vann.

Jeg måtte gå til innkjøp av nytt mini-drivhus, i går. Jeg hadde rett og slett ikke beregnet nok plass. Men det ordnet seg det!

Noen av frøene ble plassert i samme drivhus som ørkenrosene, og resten ble plassert i det nye drivhuset. Nå er jeg spent på plasseringen av det andre drivhuset, og hvem som spirer først og best av de to plassene. Ventetiden er sånn passe, cirka 8-10 uker.

Sist lørdag fikk jeg forresten beskjed fra Taki Bonsai, om at de skulle sende treet mitt nordover etter påske. Så nå venter jeg spent på beskjed om leveringsdato fra PostNord. Men ting skjer, i alle fall.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *