I dag fikk jeg gladmelding fra PostNord. – Din pakke er nå klar til å hentes…

Så da måtte jeg jo hente da. Du må tro jeg var spent, der jeg satte ned esken på stuebordet.

Jeg hentet saksa og åpnet esken forsiktig, ettersom det sto at jeg måtte være forsiktig. Det var ikke som da jeg åpnet pakken fra Danmark, for de som leste dét innlegget.

Nedi esken tittet det fram et lite tre, en hvit konvolutt, og en eske til. Alt stroppet fast i wirere. Så da var det bare å gyve løs på wirene. Det så umiddelbart vanskelig ut, men fant raskt ut at det ikke var det vanskeligste i verden å få løst. Deler av treet var i papp, så måtte klippe forsiktig rundt omkring der også. Så åpnet jeg den andre esken, hvor det befant seg en håndlaget saks fra selveste Bonsai-landet (Japan, for de som lurer). I tillegg til en boks med økologisk gjødsel, som visstnok skal være bra å ha.

I den hvite konvolutten lå det et hefte med tittelen «En introduksjon til Bonsai». Det tenkte jeg også at det kunne være bra å ha.

Jeg fikk beskjed fra Taki Bonsai, om å sette treet raskt ved vinduet og dagslys, og vanne det godt. Treet har tross alt levd i en pappeske og lite optimale forhold siden mandag.

Så nå begynner en ny fase i min reise for å lære Bonsai-kunsten. Dette blir spennende! I alle fall for meg.

Men dere lurer kanskje på hva slags tre jeg endte opp med? Jo, jeg endte opp med en japansk alm/Zelkova. Se her da! Dette blir bra 🤓

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *