I går kveld oppdaget jeg noe mystisk grønt i den ene ørkenrose-potta.

-Hva er dette, tenkte jeg… Har det allerede kommet mugg, selv om jeg har vært flink til å lufte drivhuset, tenkte jeg videre. Men når jeg sluttet å tenke så negativt, så jeg selvfølgelig hva det var. Det var en aldri så liten spire!

I morges da jeg sjekket på nytt, så jeg at det har begynt å skje så vidt med noen av de andre ørkenrosene, også. Og den første lille spiren, har vokst seg enda litt større.

Det er helt ok å tenke på at jeg tross alt har gjort noe riktig, ved såingen, og med jordmiksen jeg brukte. Men ikke minst plasseringen av drivhuset, som jeg var meget spent på. Nå gjenstår det å se om de tåler livet i Hommelvik, framover.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *