Dagene går sin vante gang foreløpig…

Det er ikke stort å melde for tiden. Bonsaiene trives godt med trøndersk vær, men de er ikke så tørste som vanlig. De bruker lite energi når sola glimrer med sitt fravær. I går på selveste nasjonaldagen, var det til og med noen få sluddbyger, men heldigvis ga det seg like raskt som det kom.

Bonsai-emnene som står ute, trenger i alle fall ikke vanning med det første. Etter nedbøren de to siste dagene, er det ikke akkurat fare for uttørking av trærne.

Jeg er også spent på om kirsebærtre i potte, kommer til å utvikle røtter. Jeg tok sjansen på å la de grønne små skuddene sitte på treet, for å se om den klarer seg likevel. Hvis ikke får jeg prøve ny avlegger.

Eika hadde godt av nedbør, så den har antydning til noe grønt.

Det er for øvrig noen som lurer på om jeg skal gi trærne mine navn, men jeg er usikker på det altså 🤔 Jeg er i tenkeboksen på akkurat det.

Dette var en liten status foreløpig. Regner med at mai og månedene framover, gir masse godt lys til de inne og ute. Så får vi se da, hva det blir til av vekst og trivsel.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *