Her kommer siste nytt om ørkenrosens ferd til/mot bonsaiens verden.

Man kan trygt si at prosessen med utviklingen av ørkenrosen, tar tid. Men det er jo det som er så artig, også! På den måten rekker jeg å si både det ene og det andre, og det tredje, og det fje… Ja, jeg rekker å si ganske mye om ganske lite. Sånn sett passer det bra med et litt utvannet sitat om små steg for ørkenrosen, men enormt steg for menneskeheten, eller noe i den duren.

Jeg følger med den spiren med argusøyne, hver dag, helst flere ganger om dagen. Til nå har det vært små steg i himmelretningen. Nå i dag derimot, ser det sannelig ut som den har tatt et lite steg sånn litt på skrå og til siden. Om du ser etter med det du har fått utdelt til rådighet, ser du kanskje det samme som meg? Fortsettelse følger, i alle fall.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *