Nå har jeg ikke helt trua, men man vet aldri…

Like lenge som jeg har tenkt på å teste einer i vannflaske, så har jeg tenkt å gjøre det samme med ei bjørk. Så da gjorde jeg det da.

Jeg og yngstemann gikk på en kortreist tur (bak huset), og fant flere trær å velge mellom. Vi så ikke skogen for bare trær, så det ble vanskelig å velge. Neida. Skogen bak huset forsvant sist høst, så det var bare noen få som sto igjen til spott og spe. Så da tok vi utgangspunkt i det ene som var vanskeligst å komme fram til. Vi måtte balansere over et par tømmerstokker som lå voldsomt tilrettelagt foran oss. Jeg gikk først, mens seksåringen droppet å følge i fars fotspor, og gikk heller ved siden av tømmerstokkene. Han holdt tålmodig i flaska med stein og vann, og et hull i siden. Jeg tok fram skogsredskapet mitt, altså Leatherman-verktøyet…, Og fant et passende emne. Deretter kuttet jeg beint av, og fjernet knoppene, før jeg byttet verktøyet mot flaska, og surret hyssing forsiktig rundt, akkurat som sist.

Så er det bare å vente… Jeg har ikke helt trua på at det går bra med de to emnene, men det vil bare tiden vise.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *