Endelig ble det sol og varmere dager igjen.

Og nettopp det satte eika pris på. Første soldag på noen uker, førte til umiddelbar utfoldelse. Nå har skuddene åpnet seg, og bladene dukker opp, én etter én. Med enda litt tid nå, så blir det nok enda mer utvikling.

Ellers vokser og trives nesten alle utetrærne. Den ene furua har daua, mens de resterende det ut til å klare seg foreløpig. Kirsebærtre-emnet ser ikke bra ut, men skal gi det litt mer tid til å danne røtter. Om det fortsatt ikke fungerer, får jeg bare starte på nytt. De på flaskene er jeg også usikker på, men det er tidlig der ennå. Så mulig det kommer seg.

Jeg får bare smøre meg med tålmodighet! Det får være siste ord for denne gang.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *