Neida, det er ikke så dramatisk som det potensielt høres ut.

Ligusteren har vokst og vokst siden jeg kjøpte den en gang før sommeren. Jeg hadde håpet at den var av typen som blomstret med små hvite blomster. Derfor unnlot jeg å trimme treet, i håp om at den faktisk skulle blomstre. Det så spennende ut for en ukes tid siden, med den såkalte mystiske utveksten på noen av greinene. Men det viste seg å være et blindspor. Det var rett og slett nye skudd som poppet opp.

Så i går kveld tok jeg en dramatisk avgjørelse. Jeg satte til og med tidspunkt i kalenderen. Så i dag tok jeg rett og slett saksa i egne hender, og snauklipte treet. Innenfor rimelighetens grenser, selvfølgelig.

Slik så treet ut før klokken 10.00.

Slik så treet ut etter klokken 10.00.

Og her er alt det jeg klippet.

Jeg kjente på en svak tristhet. Men for å bevare noe fra tiden før klokken 10.00, så tok jeg og satte en god del av disse under vann, i håp om å få noen til å slå røtter.

Jeg prøvde ulike størrelser, så får jeg se hva som blir, og hva som ikke blir.

Jeg tok også en liten trim på zelkovaen, og nok en avlegger derifra.

Det blir spennende å følge med på alle disse. Jeg må bare passe på at frua ikke lager søppel av dem.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *