Da har røttene til de største avleggerne vokst seg stor nok, så nå er det tid for å sette dem i jord.

Det er alltid spennende å sette dem i jord. Vil de trives med jordblandingen, eller nekter de å fortsette den gode utviklingen?

Tiden vil som vanlig vise. Den viser visst alltid.

I bunnen la jeg et lag med lecakuler. Jeg tok en fin blanding av billig såjord, perlitt, og Kiryu-sand oppå der igjen. På én av dem strødde jeg noe som slutter på «litt», på toppen. Jeg husker aldri hva det heter… Det er for å forhindre fluer å legge egg, blant annet. Så er det jo i tillegg ganske dekorativt. Jeg sliter litt med blomsterfluer for tiden. Jeg er usikker på hvordan jeg skal få has på dem. Mulig Google knows.

Men her er bilder av dagens ompotting fra vann til jord.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *