Neida, dette har ikke plutselig blitt en «fitness»-blogg.

Ligusteren og zelkovaen vokser som ugress (uten sammenligning for øvrig), så da må de få en aldri så liten trim. Så det fikk de. Nå ser de fine og freshe ut, selv om zelkovaen ser ut som et bustehode.

Og apropos bustehode, nå har de to innetrærne fått hedersplasser i vinduet, i godt selskap av Buddha. Jeg tror både trærne og Buddha vil trives der i høyden, litt over alle avleggerne og resten av gjengen. Det begynner å bli fullt nå. Så må snart utvide området litt.

Så en liten notis til slutt. Den skal handle om ørkenrosen, som for øvrig er ganske treg med utviklingen. Men den er helt klart verdt ventetiden!

Her er dagens knips av den.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *