Det har ikke blitt så mange innlegg i det siste, men nå kommer det en liten oppdatering.

Det første jeg ønsker å nevne, er at den siste avleggeren fra ligusteren har slått rot, så da var det bare å sette den i jord.

De andre avleggerne fra ligusteren og zelkovaen ser foreløpig ut til å trives ganske bra.

Ørkenrosen har blitt litt større den siste uken, men den er fortsatt ganske skjør. Så den behandles med ydmykhet og lett omsorg.

Det er også lenge siden jeg har oppdatert dere på utetrærne. Der skjer det mye av hvert for tiden. Bjørka har fått bladlus. Det samme med voftelønna. Så de ble i dag behandlet med spray.

Ellers vokser de fort som fy, etter mine standarder i alle fall. For øvrig vokser bjørka også ganske bra, til tross for lus. Mange nye knopper på stammen der. Og furuen er snart på tur ut av potta, men det passer bra med tanke på planene jeg har med den. Om den overlever da.

Ellers jubler lerka høyt i sky. Der er det rett og slett bare trivsel å se. Jeg gleder meg til høsten og lett forming av den. Det blir morsomt, og ganske spennende. Men mest av alt, så tørst som jeg er, ser jeg fram til å få enda mer kunnskap.

Så over til redwooden og en slags furu, kanskje silkefuru og en annen type furu. Uansett navn, enda finere har de blitt siden jeg først fikk dem.

Eika som er i den desidert største potta, er fortsatt litt treg av seg, men den vokser litt.

Eika som eldstesønnen fikk derimot, den har blitt svær! Etter de standardene jeg nevnte, vel og merke.

Så helt til slutt. Oliventreet må jeg ikke glemme, selv om den er kjøpt og på mange måter «ferdigvokst». Jeg har også noen wirete planer med den i høst.

Det var dagens oppdatering. Mange bilder ble det også.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *