Her kommer en liten stemningsrapport fra selveste bonsaimannen. Ikke at det er noen overraskelse, kanskje.

Det er jo tross alt min blogg, selv om jeg noen ganger blir for å omtale meg selv i tredjeperson. Det er fort gjort, når bonsaimannen blir litt overivrig.

Og det er nettopp det jeg ble, i dag. Noen butikker har unormalt mye normalt. Så da ender jeg opp med litt av hvert, da. Denne gangen endte jeg opp med små lyslenker. Men de kan man bruke til så mangt, spesielt når det ikke skjer stort annet enn vanning av bonsai-trær og avleggere, der rutinen for tiden er urutinert. Noen ganger går det to dager uten, noen ganger tre.

Mørketiden brer om seg med mørke (!), og kulde. Men inne er det mye varme, og fra og med i dag, mye lys.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *