Og det ble det. Det er en stund siden sist, men nå er det endelig dagslys store deler av dagen. Hva synes bonsaiene om det?

De liker det, selvfølgelig. De to innetrærne og avkommet deres, har siden den mørkeste delen av høsten, felt blader og bare holdt seg i live. Så kom det berømte dagslyset, som jeg har nevnt tre ganger allerede. Både trærne og meg selv vet å sette pris på det, men det er bare trærne som blir grønnere. Jeg føler meg mindre grønn for hver dag i rollen som bonsaimannen. Tror det er sånn passe lurt at det er sånn, både for meg selv og trærne.

Nå skyter nye skudd fart, og det dukker stadig opp nye friske grønne blader. Det tyder på at vi snart går våren i møte. En vår som muligens blir travel med ompotting og beskjæring. Men også oftere vanning etter hvert som sola kommer tilbake. I slutten av februar er det nok dags for sol på vinduet igjen. Og da… da er vi i gang! Da blir det nok oftere oppdateringer her inne, også. For dere som fortsatt henger med på reisen til bonsaimannen.

Her kommer et knippe bilder.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *