Det er mange potensielle avleggere på gang, men i dag ble det bare én.

Modertreet vokser som bare det, og det gjør også den o store avleggeren. Det skyter stadig nye skudd og framtidige greiner på stammen som har blitt noe tykkere de siste månedene. Dette er selvfølgelig til min store glede, ettersom jeg nå får enda et nytt prospekt å jobbe med.

Denne gangen tenkte jeg å forme et ordentlig mini-tre. Jeg er spent på hvordan det vil utarte seg. Jeg skal holde dere oppdatert.

I dagene og ukene framover vil det også være mye spennende på gang. Både i form av flere avleggere, som jeg tenkte å lage en hel skog av, men også noe nytt og spennende. Det er jo den tiden av året… Følg med!

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *