Størrelse er ikke alltid alt, bare nesten.

Når noen gir bort blomsterpotter og krukker, og generelt stæsj, så er jeg ikke tung å be. Denne gangen var intet unntak.

Jeg fikk tak i både stort og smått, med klare bruksplaner for noen av dem. I tillegg måtte (ja, jeg måtte) jeg stikke innom en butikk for å kjøpe bore-bits, om det heter det. Kjøpte selvfølgelig noe som kunne brukes til å lage dreneringshull i keramikk-potter. Av en eller annen grunn lager de keramikk-potter uten drenering. Forstå det den som kan. Jada, jada. Man har gjerne en plastpotte oppi, og noen lecakuler, eller denslags. Men det passer ikke alltid, og spesielt ikke når det er snakk om potensielle bonsai-emner. Da må vi ha hull.

Og hull ble det! Deretter laget jeg en jordblanding av typen som jeg vet fungerer, og vips, så ble det et lite tre i potte.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *