I går kveld kom det plutselig en hvit kurv med noe spennende dalende ned fra sky.

Det var kanskje ikke helt sånn det var, men jeg fikk i alle fall en hvit kurv med ulike godbiter oppi. Dette fikk jeg fra eksperten jeg nevnte i tidligere innlegg. Han dyrker små bonsaier selv, og jeg var så heldig at jeg fikk en hel bønsj av ham.

Oppi kurven var det mye forskjellig. Lerk, silkefuru, en helt vanlig Hitra-furu, muligens en japansk svartfuru og en eik. Alle er de utetrær, så nå har jeg det også!

Men med det følger gjerne mer ansvar. Nå må jeg passe på både inne og ute, og unngå frostskader, og at katta river i stykker de små trærne. I tillegg bør jeg se meg om etter drivhus til høsten og vinteren. Men det er absolutt verdt det. Jeg tror dette blir spennende! Jeg er beredt 😎

Den første jobben blir å finne en god plassering til utetrærne. Det blir nok dagens oppgave.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *