Denne gangen bestemte jeg meg for å ta med trærne på tur.

En liten utflukt vestover i noen dager, nærmere bestemt hjemplassen min, går mot slutten. Jeg ville ikke plage noen andre med innetrærne mine (og delvis meg selv), så denne gangen tok jeg med trærne på tur. Jeg tok ikke sjansen på at ble alene hjemme.

De tålte turen bra, og fikk seg en god plass med mye sol og dagslys.

Ellers fikk jeg og den eldste sønnen i huset, dratt en tur til Hitras svar på Peter Chan (Herons Bonsai, for de som måtte lure). Der fikk vi omvisning i tre drivhus og mange trær, både aspirerende og ganske så utviklede bonsai-trær. Vi fikk også en god del tips, i tillegg til noen gode bonsai-emner. Sønnen fikk sitt første tre, en eik, pluss en furu som bonus i samme potte. Jeg fikk en east redwood, og en furu. Det blir spennende med nye trær!

Jeg tok med frø til ørkenrose og Sakura. Sistnevnte håper jeg han lykkes bedre enn meg, med.

Jeg sådde ti Sakura-frø i vår, som det ikke ble noe av. Jeg forsøker nok igjen senere, ettersom jeg fortsatt har mange frø igjen. Kanskje får jeg noen tips av hitterværingen senere.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *