Jeg begynner å bli litt lettere nervøs for ørkenrosen.

I løpet av et par dager nå, så har det skjedd et eller annet med ørkenrosen. Den har rett og slett begynt å henge med bladene, hvorav ett av dem har visnet, mens to andre er på tur til visning… Stammen har også blitt mørkere enn før, men røttene så ok ut, etter en forsiktig sjekk.

Jeg mistenker at ørkenrosen får for lite sollys. Har googlet litt, og der står det at de liker masse sol. Så da prøver jeg en ny vri i dagene framover. Jeg tenkte å benytte plantelyset jeg investerte i tidligere i år, for første gang. Jeg har et lite håp om at det skal hjelpe den. I første omgang lar jeg lyset stå på om dagen, så det lille treet får hvile seg på natta. Så får vi se da.

Jeg krysser fingrene. Hvis ikke, må jeg nok prøve igjen på nytt. Jeg har noen flere frø liggende på lur.

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *