En liten rapport fra Zelkovaen og Ligusteren.

Til tross for det mildt sagt dårlige været, ser det ikke så verst ut. De står i vinduet sitt og bare tar imot dagslyset de får. Det er tross alt dagslys og glimt av sol mellom regnbygene som herjer. De bruker også lengre tid på å kreve vann. Ofte går det nå et par dager mellom hver vanning. Det er jo lettvint, om det er lov å si…

Men tross dette, ser det altså lovende ut. De vokser som bare det, og bryr seg ikke nevneverdig om det trønderske drittværet.

Over neste helg ser det ut til at det begynner å lysne opp litt igjen, med sol og varmere temperaturer. Da er jeg klar til igjen å måtte vanne oftere. Men det går bra. Det er betryggende å vite at de ikke krever all verden med sol og sånn.

Her er de, Zelkovaen til venstre, og Ligusteren til høyre. Jeg ser spesielt utviklingen hos den til venstre. Klippingen jeg har foretatt, har gitt fyldigere vekst, selv om det er lenge igjen til den når sitt «fulle» potensial. Når det gjelder Ligusteren, håper jeg at den er av typen som blomstrer. Jeg tror den er av den typen. Taki Bonsai (forhandleren) var usikker. De har aldri trærne lenge nok til at de finner ut. Så da kan jeg ikke klippe den før jeg har funnet ut av det. Jeg tipper det skjer i slutten av juni, eller tidlig på juli. Det blir spennende!

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *