Mens både jeg og trærne venter på stabile varme temperaturer, får vi nøye oss med de solglimtene vi får.

Jeg er noget usikker på om trærne trives bedre enn meg, med de tempererte forhold som er nå. Jeg får i alle fall ikke grønne knopper…

Jeg ser at været framover ikke akkurat framstår som stabilt godt vårvær. Det er i noen dager framover nå, meldt noen få minusgrader på nettene. Det betyr at trærne igjen må tilbake i kassen sin ved veggen. Det betyr også at ompottingen på noen av dem må vente litt litt, selv om det klør både her og der på bonsaimannen for å komme i gang.

Men nok en gang maner trærne meg til tålmodighet. I mellomtiden har jeg et par trær inne som trenger en vårstuss. Og en god del avleggere som venter på røtter.

Og plutselig er vi nok der!

Bloggposter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *